nieuws

Multi Bier Asten huurt dc in Helmond

Transacties

Multi Bier Asten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het distributiecentrum aan Varenschut 25 in Helmond op bedrijventerrein Hoogeind/De Weijer.

Het bedrijfsgebouw bestaat uit  9.650 m2 bedrijfsruimte met dockingfaciliteiten, 725 m2 kantoorruimte en een grootschalig buitenterrein. Multi Bier Asten is een Brabants familiebedrijf, met een dochterbedrijf in Amsterdam en met circa 100 medewerkers die werkzaam zijn op diverse vestigingen. De organisatie heeft met meer dan 3.000 soorten speciaalbier het grootste assortiment van Europa en is daarmee marktleider in Nederland als het gaat om de distributie van bieren naar de slijterijen. Daarnaast ontwerpt en produceert Multi Bier Asten drankgerelateerde geschenkverpakkingen. De huur van de bedrijfsruimte op Varenschut 25 in Helmond past binnen de groeistrategie van het bedrijf.

Qualitas Bedrijfsmakelaars adviseerde Multi Bier Asten bij deze transactie. De verhuurder, een private belegger, werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel