nieuws

Monki met grote winkel naar Groningen

Transacties

De Zweedse modeformule Monki opent 16 september een vestiging aan de Herestraat 45 in Groningen. De winkelruimte heeft een oppervlakte van totaal 406 m2.

Daarvan ligt 330 m2 op de begane grond. Het betreft de voormalige winkel van Promiss. De modeketen Monki is onderdeel van de H&M Group en heeft winkels in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. In Groningen wordt de vijfde vestiging geopend.

De winkel wordt ingericht volgens het nieuwe concept Monki World. Naast kleding worden ook verschillende accessoires en lifestyle producten verkocht. Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars bracht de transactie in Groningen tot stand en trad op namens de verhuurder een particuliere belegger, IVN Inter Vastgoed Nederland behartigde de belangen van Monki.

Reageer op dit artikel