nieuws

Mijkenbroek in Breda volledig verhuurd

Transacties

M7 Real Estate Netherlands heeft, namens een van haar fondsen (Mbay Netherlands), met ingang van 1 september 2016 het complex aan Mijkenbroek 34-56 in Breda volledig verhuurd.

Na de brand in augustus 2014, waarbij een groot gedeelte van het complex werd verwoest, zijn de hallen herbouwd en eind maart 2016 opgeleverd.

Van der Ent Verhuizingen is een langjarig contract aangegaan met MBay Netherlands  en heeft daarmee de laatst beschikbare unit in gebruik genomen. Het betreft hier 840m² bedrijfs- en kantoorruimte. Luc Vastgoed Adviseurs trad bij deze transactie op namens verhuurder. 

Eerder dit jaar werden er reeds langjarige contracten gesloten met:  Bofrost Holland C.V. (2.608 m² bedrijfs- en kantoorruimte), Yesss Electrical (840m² bedrijfs- en kantoorruimte), Lampenonline.nl (840m² bedrijfs- kantoorruimte) en Van Gansewinkel (1680 m² bedrijfs- en kantoorruimte).

Het makelaarsteam bestaat verder uit Van der Sande Van Opstal Bedrijfsmakelaars.

Reageer op dit artikel