nieuws

Kroonenberg contracteert retailers voor Gelderlandplein

Transacties

Kroonenberg Groep heeft met verschillende retailers huurovereenkomsten gesloten voor vestiging in winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam.

Een langjarige huurovereenkomst heeft Kroonenberg Groep gesloten met Esprit voor een winkelruimte van 285 m2 op het centrale plein van Gelderlandplein. Esprit opent de winkel met dames- en kinderkleding in het najaar. Ook zal Bles Concept zich vestigen op het centrale plein. Deze nieuwe boetiek van Jos Bles zal een exclusieve collectie hoogwaardige damesmode voeren. De winkel zal in het najaar open gaan.

Met delicatessenwinkel Kaas en Zo werd een langjarige huurovereenkomst voor een winkel van 40 m2 bij de entree aan de Van Leijenberglaan. De winkel heeft 1 september de deuren geopend. Op het Gelderlandplein is recent de verbouwde en vergrote Albert Heijn XL heropend. De winkel voegt 500 m2 extra winkelruimte toe. Hiermee ontstond de mogelijkheid om onder meer een grote verse vis-afdeling toe te voegen.

Intersport Duo wordt momenteel ook verbouwd. De winkel wordt 400 m2 groter en zal een uitgebreider assortiment voeren. De nieuwe winkel opent begin 2017. In de tussentijd is de bestaande winkel gewoon open. Het horeca-aanbod werd afgelopen periode verder uitgebreid met Bistro GP, waar het winkelend publiek terecht kan voor ontbijt, lunch en diner.

Kroonenberg Groep wordt in de verhuur van het Gelderlandplein geadviseerd door KroesePaternotte en Cushman & Wakefield.

Reageer op dit artikel