nieuws

Kantoor Muziekwijk Almere volledig verhuurd

Transacties

Het kantoorgebouw aan Louis Armstrongweg 86 in Almere is na een periode van leegstand weer volledig verhuurd. OCA Almere en Trendzer hebben het kantoor van 1.030 gehuurd.

Het gebouw stond al enkele jaren leeg en is eind 2015 door een fonds verkocht aan een particuliere belegger. De eigenaar is een in Luxemburg geregistreerde belegger die anoniem wenst te blijven. De eigenaar heeft twee partijen gecontracteerd die de 1.030 m2 kantoorruimte en zestien parkeerplaatsen gaan huren.

Fysiotherapiepraktijk OCA Almere huurt 500 m2 op de begane grond en eerste verdieping. Trendzer, onderdeel van een Schots Internetbedrijf, heeft de resterende 530 m2 kantoorruimte gehuurd. In deze vestiging komen zestig medewerkers. De kantoorzone naast NS-station Muziekwijk kampt met behoorlijke leegstand en dit is weer een opsteker. Arcuris Bedrijfshuisvesting was betrokken bij de eerdere verkooptransactie en heeft de kantoren namens de nieuwe eigenaar verhuurd.

Reageer op dit artikel