nieuws

JD Sports neemt winkel Perry Sport in Eindhoven over

Transacties

JD Sports heeft de winkelruimte van Perry Sport overgenomen in Piazza Center Eindhoven. Het retailbedrijf heeft met Piazza Invest een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de bestaande 2.000 m2 winkelruimte van Perry Sport.

JD Sports neemt winkel Perry Sport in Eindhoven over

Het Britse bedrijf heeft een aantal winkels uit de ketens van Perry Sport en Aktie Sport overgenomen, waaronder nu dus ook de vestiging van Perry Sport in Eindhoven. Hiermee blijft de formule van Perry Sport behouden in Piazza Center. JD Sports is dé toonaangevende retailer in sportkleding, casual kleding en sneakers in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. In april tekende Piazza Invest al een tienjarige huurovereenkomst met de Franse sportformule Decathlon voor 1.200 m2 winkelruimte, nadat Zara eerder ook al een langjarige huurovereenkomst tekende voor een megastore in winkelcentrum Piazza.

Eigenaar Piazza Invest werd bij de verhuur geadviseerd door Berkhouwe Vastgoed en JLL.

Reageer op dit artikel