nieuws

Hoofdkantoor Payroll Select in Deventer

Transacties

Payroll Select verhuist begin 2017 naar het kantoorgebouw Waterfront aan Hanzeweg 5 in Deventer. Het bedrijf huurt 2.465 m2 kantoorruimte en 96 parkeerplaatsen van een particuliere belegger, die Waterfront onlangs heeft gekocht.

Momenteel heeft de organisatie vestigingen in Zutphen, Deventer en Nijmegen. DTZ Zadelhoff heeft actief gezocht naar een nieuwe locatie in deze steden om aan de wens van Payroll Select te voldoen de vestigingen te concentreren op een locatie. De mogelijkheden van het gebouw en de goede bereikbaarheid (dichtbij de snelweg en goede ov-verbindingen) hebben tot de keuze voor Waterfront in Deventer geleid.

Payroll Select is een van de grootste payrollbedrijven van Nederland. In 2002 begon de organisatie als een van de eersten met payrolling en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler in de flexmarkt met ruim 13.000 medewerkers in dienst via Payroll Select en diverse dochterbedrijven. Payroll Select helpt organisaties bij het organiseren van (flexibel) werkgeverschap. Door middel van diverse soorten HR-dienstverlening, waaronder payrolling, zorgen zij voor een efficiënt ingericht en professioneel uitgevoerd HR-beleid.

Payroll Select werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel