nieuws

Gyline Service huurt op bedrijventerrein Nijmegen

Transacties

Het Nijmeegse kantoor van Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars (partner in Dynamis) heeft namens haar opdrachtgever 1.068 m2 bedrijfsruimte verhuurd aan Gyline Service op bedrijventerrein Westkanaaldijk in Nijmegen.

De bedrijfsruimte maakt deel uit van een geschakeld bedrijfsverzamelgebouw aan Binderskampweg 32. De gehuurde ruimte is voorzien van een overheaddeur en loadingdock met dockleveler. De huurder zal de bedrijfsruimte gebruiken als op- en overslagruimte voor zijn transportonderneming.

De locatie is goed bereikbaar op enkele autominuten van rijkswegen A73 en A50. Volgens het kadastraal bericht van het object is een particuliere belegger die niet bij naam wil worden genoemd eigenaar van het bedrijfsverzamelgebouw. Het complex Neerbosch heeft een totale oppervlakte van 1 hectare (gronden en gebouw) en is gelegen aan Binderskampweg 32, 36 en 40, aldus het Kadaster. (MvL)

Reageer op dit artikel