nieuws

Coolblue huurt kantoorruimte Millennium Tower

Transacties

Coolblue huurt per 1 september 3.000 m2 kantoorruimte in kantoorgebouw Millennium Tower aan Weena 690 in Rotterdam. De webretailer is ook al gevestigd in het naastgelegen Central Plaza.

Dat is Coolblue in een nieuwe huurovereenkomst met eigenaar PPF real estate overeengekomen. Het gaat om kantoorruimte op de 17e, 18e en 19e verdieping van het gebouw. Het hoofdkantoor van Coolblue is ook gelegen aan het Weena, in het naastgelegen gebouw Central Plaza van Valad Europe.

De Millennium Tower ligt tegenover het totaal vernieuwde openbaarvervoersknooppunt Rotterdam Centraal Station in het Central Business District en op het snijpunt van het commerciële en culturele hart van Rotterdam. Het gebouw biedt grote open vloervelden met uitzicht over heel Rotterdam. Dankzij de aanwezigheid van het Marriott Hotel in het gebouw kunnen huurders ook gebruik maken van vergaderruimtes, fitness, catering en dergelijke.

JLL, samen met DTZ Zadelhoff belast met de verhuur, trad in deze transactie op namens eigenaar PPF real estate. Coolblue werd geadviseerd door Metz Vastgoed.

Reageer op dit artikel