nieuws

Bouwinvest verhuurt 4.000 m2 in winkelcentrum Zwolle

Transacties

Het Bouwinvest Retail Fund heeft, in samenwerking met Brighternet, Colliers International en Rodenburg Makelaars de afgelopen periode zes nieuwe winkels verhuurd in Het Eiland in de binnenstad van Zwolle.

Bouwinvest heeft Het Eiland een nieuwe impuls gegeven door meer ruimte te bieden aan lokale en regionale ondernemers met een onderscheidend aanbod. Deze strategie heeft positief uitgepakt. De nieuwe winkels in het  winkelcentrum, gevestigd naast de Broerenkerk met boekhandel Waanders in de Broeren, richten zich op een brede groep consumenten die meer willen dan shoppen alleen. Ook evenementen in en rondom het Eiland, zoals food festivals en openlucht concerten, maken al structureel deel uit van het winkelprogramma. 

Nieuw in Het Eiland zijn Pistache Mixstore (950m2) en Appel&Ei (235m2), een hippe winkel in tweedehands mode, schoenen en accessoires. Cosmonde (155 m2), winkel annex schoonheidssalon met hoogwaardige parfums en cosmetica, opende in mei 2016. In juni volgde boetiek LEV Fashion (112 m2). De komende weken openen nog de multi brand store Toff Kidswear (240 m2) en Speeleiland Zwolle (915m2), een nieuwe speelgoed- en spelbeleving, hun deuren voor het publiek.

Naast deze nieuwe huurders heeft Bouwinvest langjarige overeenstemming bereikt met de nieuwe eigenaar van Perry Sport voor 1.400 m2 op de eerste verdieping.

 

Reageer op dit artikel