nieuws

Boekhandel Donner verlengt huur in Rotterdam

Transacties

Multi Netherlands en Boekhandel Donner hebben eerder deze maand handtekeningen gezet onder een nieuwe langjarige huurovereenkomst voor 3.700 m2 winkelruimte in het oude bankgebouw aan Coolsingel 119 in hartje centrum Rotterdam.

Hierdoor wordt Donner weer de grootste boekhandel van Nederland en blijft hij dus definitief gehuisvest in het vroegere ABN AMRO-gebouw, waar de boekhandel sinds de doorstart in maart 2014 na het faillissement van Polare tijdelijk is gehuisvest. Het monumentale bankgebouw maakt deel uit van Forum Rotterdam, een totaal ontwikkeling van bijna 60.000 m2 dat Multi realiseert tussen de Coolsingel, Binnenwegplein, Lijnbaan en de Koopgoot. Nadat het monumentale bankgebouw in oude luister is hersteld, zal Donner zich vestigen op een gedeelte van de begane grond en de 1e verdieping. De winkel wordt zowel toegankelijk vanaf het Binnenwegplein als de Coolsingel. Tijdens de restauratie en verbouwing (eerste kwartaal 2017) blijft de  winkel gewoon open. Wel zal men gefaseerd intern moeten verhuizen. De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam bracht de huurtransactie namens Multi tot stand.

Reageer op dit artikel