nieuws

Arcadis blijft in kantoor Arnhem

Transacties

Arcadis zal per 1 juli 2017 de huurovereenkomst inzake 3.750 m2 kantoorruimte aan Beaulieustraat 22 in Arnhem langjarig verlengen.

Dat meldt beheerder Nexus Real Estate namens de niet nader genoemde eigenaar. Uit het kadastraal bericht wordt Ogon Nederland vermeld als eigenaar. Ogon heeft moeite de kapitaallasten op zijn onderwater gelopen vastgoedportefeuille op te brengen. De nieuwe eigenaar is een Amerikaanse durfinvesteerder. Deze heeft de lening met de Ogon-vastgoedportefeuille als onderpand gekocht van de oorspronkelijke financier.

Nexus, dat hier geen commentaar op wil geven, schrijft alleen dat het kantoorgebouw aan de Beaulieustraat deel uitmaakt van een grotere vastgoedportefeuille die Nexus Real Estate sinds 2015 beheert. Nexus Real Estate gaat het gebouw verder verduurzamen en Arcadis pakt de plekken op de begane grond aan waar klanten en Arcadis-werknemers elkaar ontmoeten. Arcadis is in Nederland sinds jaren gevestigd aan de Beaulieustraat in Arnhem. Nexus Real Estate heeft deze transactie gerealiseerd namens de kantooreigenaar. (MvL)

Reageer op dit artikel