nieuws

Ampelmann betrekt nieuw hoofdkantoor Delft

Transacties

Haaren Vastgoed heeft het nieuwe hoofdkantoor van Ampelmann aan Oostsingel 209 in Delft opgeleverd. Ampelmann huurt het volledige kantoor van 6.000 m2 van eigenaar Haaren Vastgoed.

Het kantoor is turnkey aan Ampelmann opgeleverd. Björnd Makelaardij trad op namens de eigenaar. Daan Dutihl van D-HP adviseerde Ampelmann bij deze transactie. Verder heeft Björnd Makelaardij geadviseerd bij drie andere transacties in Delft. Luxury Appartments Delft kocht met behulp van de vastgoedadviseur van de gemeente Delft het huidige gemeentearchief aan Oude Delft 169. Luxury Appartments zal het historische pand transformeren naar hotelappartementen. De gemeente Delft werd begeleid door CBRE.

Realfort verkocht het 2.900 m2 grote te renoveren kantoorpand Cubehouse aan Kalfjeslaan 10-60 in Delft aan Kasteel bv. Tot slot heeft een particuliere belegger het oude hoofdkantoor van Cepezed architecten aan Oude Delft 203 van 1.800 m2 gekocht. Het kantoor is volledig verhuurd aan Mecanoo architecten, Ask Roger en Wubbe. Cepezed is binnen Delft verhuisd naar Ezelsveldlaan 61. Björnd Makelaardij adviseerde de koper. Voor de verkoper trad op Basis Bedrijfshuisvesting uit Leiden.

Reageer op dit artikel