nieuws

Zorgverlener verlengt huur Delfts pand

Transacties

In Delft heeft Ipse de Bruggen zijn huurcontract voor het bedrijfspand aan de Mercuriusweg 1 verlengd. Ipse de Bruggen huurt 2.032 m2 voor dagbesteding voor gehandicapten.

De verhuurder Royal Properties Group werd begeleid door Going Dutch Development (GDD), een in 2015 gestarte samenwerking van Erik Röling en Paul Trip. De huurder werd begeleid door JNW Makelaars-Taxateurs uit Den Haag.

Royal Properties Group is een private, internationale vastgoedpartij met een Nederlandse achtergrond. In Nederland, België en diverse andere landen in Europa bezit het bedrijf een uitgebreide vastgoedbeleggings- en ontwikkelingsportefeuille. De naast het pand gelegen gronden worden ontwikkeld voor woningbouw, onder begeleiding van GDD. De locatie heeft een totale omvang van 10.000 m2. In de eerste fase zullen ongeveer zeventig appartementen worden gerealiseerd.  

Reageer op dit artikel