nieuws

Sal Meijer naar Maarsen-gebouw Amsterdam

Transacties

Maarsen Groep meldt dat de in Amsterdam ‘wereldberoemde’ broodjeszaak Sal Meijer een nieuwe vestiging opent op de Buitenveldertselaan 114 in Amsterdam.

De broodjeszaak die in 1957 door Sal Meijer op de Jodenbreestraat begon, is een begrip in de stad. Niet alleen vanwege de leverworst, ossenworst, pekelvlees en broodjes halfom, maar ook vanwege de sfeer. De zaak verhuisde in de jaren tachtig naar de Scheldestraat. Eind 2015 is deze vestiging gesloten. Naar verwachting zal de koosjere broodjeszaak Sal Meijer in het najaar haar deuren openen aan de Buitenveldertselaan.

Het kantoorgebouw aan de Buitenveldertselaan omvat ongeveer 4.000 m2 kantoor en 1.700 m2 retail. Met de komst van Sal Meijer is het pand geheel verhuurd. De exploitatie van de Buitenveldertselaan wordt rechtstreeks vanuit de Maarsen Groep verzorgd. Brockhoff Bedrijfsmakelaars begeleidde deze transactie namens Maarsen Groep.

 

Reageer op dit artikel