nieuws

Rockspring verhuurt 5.500 m2 kantoor Utrecht

Transacties

Rockspring heeft voor een van haar fondsen in een jaar tijd met diverse organisaties langjarige huurovereenkomsten afgesloten voor 5.500 m2 kantoorruimte in kantoorgebouw Le Mirage in Utrecht.

Het gebouw ligt aan Vliegend Hertlaan 15-97/Europaplein. De laatste transacties hebben plaatsgevonden op de twaalfde verdieping met Freelance Fair (310 m2), met YER Group op de negende verdieping (355 m2), met Alstom Transport (1.050 m2) op de begane grond, eerste en de gehele achtste verdieping en met G2O voor de hele zevende verdieping met een oppervlak van 865 m2.

Het kantoorgebouw Le Mirage heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlakte van 18.200 m2 met 21 verdiepingen en 325 parkeerplaatsen in een parkeergarage. De begane grond is onlangs door de eigenaar gerenoveerd. Er is geïnvesteerd in een nieuw ingerichte business lounge met een koffiebar. Le Mirage is ontworpen door het Amerikaanse architectenbureau Kohn Pedersen Fox.

Huurders van Le Mirage zijn ABN Amro Lease, Brunel, GGN, Securitas, Two-B Engineering en Kneipp Nederland. De nieuw huurders Freelance Fair, YER Group, Alstom Transport en G2O zullen dit jaar de kantoorruimte in gebruik nemen. Momenteel is nog 6.000 m2 beschikbaar voor verhuur. Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting en CBRE traden gezamenlijk op voor de verhuurder. 

Reageer op dit artikel