nieuws

Retailers tekenen voor Groot Handelsgebouw

Transacties

Groothandelsgebouwen heeft met de verhuur van twee winkelruimtes op het Weena in Rotterdam de gehele begane grond aan deze zijde van het gebouw gevuld, meldt het fonds op de eigen website.

Recentelijk hebben De Nieuwe Poort, Loud Rotterdam en Altijd in de Buurt een huurovereenkomst gesloten met de eigenaar van het Groot Handelsgebouw. Hoewel De Nieuwe Poort onlangs feestelijk werd geopend door burgemeester Aboutaleb, tekenden zij afgelopen week alweer bij voor een uitbreiding.

Eerder dit jaar openden Post NL, Tabac & Gifts en Zwaan Bikes hier al hun vestiging waarmee in totaal 1.600 m2 is verhuurd aan het Weena. Met de komst van deze nieuwe huurders is ook de bedrijvigheid en toeloop op dit stuk behoorlijk gegroeid, aldus de eigenaar. (MvL)

Reageer op dit artikel