nieuws

Pronto Wonen naar Retailpark Roermond

Transacties

Pronto Wonen heeft van eigenaar HB Capital een winkelruimte op Retailpark Roermond gehuurd. De winkel krijgt een oppervlakte van 1.800 m2 bvo.

De winkelruimte bevindt zich midden in het ganggedeelte van de  eerste verdieping. Retailpark Roermond aan Schaarbroekerweg 58 is naar eigen zeggen het meest moderne retailpark (generatie 5) van Nederland met ongeveer twintig winkels. Het retailpark omvat een totaal metrage van 35.000 m2 en biedt een gevarieerde branchemix met onder andere een supermarkt en winkels uit de branches speelgoed, bruin- en witgoed, sport, meubelen en vele dag- en avondhoreca.

Met de komst van Pronto Wonen heeft Retailpark Roermond een conceptueel zeer sterke landelijke woonwinkelformule erbij gekregen, aldus HB Capital. De eigenaar werd in deze transactie geadviseerd door Creating Retail Parks.

Reageer op dit artikel