nieuws

Poolse delicatessenformule naar Nijmegen

Transacties

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars heeft namens haar opdrachtgevers een drietal winkelruimten van totaal 578 m2 op diverse locaties in Nijmegen verhuurd.

Koppich opent begin september een winkel van 125 m2 vvo aan Van Welderenstraat 81 in Nijmegen. De retailer verkoopt (inbouw)kasten, vloeren en binnendeuren. Taj Plaza uit Nijmegen zal op deze locatie een toko van 253 m2 vvo openen. De winkelruimte ligt op een goede locatie aan de rand van de wijk Meijhorst in het stadsdeel Dukenburg.

Smakosz huurt 200 m2 winkelruimte aan de Van der Brugghenstraat. De winkel is gelegen aan de rand van het stadscentrum van Nijmegen in de directe nabijheid van de Oranjesingel en de St. Canisiussingel. De Poolse delicatessenformule heeft al een vestiging in Huissen. 

Reageer op dit artikel