nieuws

MetrixLab verlengt kantoorhuur Las Palmas

Transacties

MetrixLab heeft zijn huurovereenkomst verlengd voor de reeds gehuurde kantoorruimte en bijbehorende parkeerplaatsen gebouw Las Palmas in Rotterdam verlengd.

MetrixLab verlengt kantoorhuur Las Palmas

Het bedrijf huurt in totaal 1.887 m2 kantoorruimte met dertien parkeerplaatsen in het gebouw aan Wilhelminakade 312. MetrixLab is een wereldwijde aanbieder van markt- en consumentenonderzoek. Amundi Immobilier heeft Las Palmas eind 2015 gekocht van Union Investment. Het door OVG herontwikkelde gebouw met 22.000 m2 kantoorruimte uit 1953 wordt gezien als een Rotterdams landmark. In het kantoorgebouw komen culinaire, culturele en kantoorfuncties samen en zijn zowel nationale als internationale huurders te vinden.

De Mik Bedrijfshuisvesting bracht de transactie namens MetrixLab tot stand. DTZ Zadelhoff behartigde de belangen van verhuurder Immo Netherlands Las Palmas, waarvan  Amundi Immobielier enig aandeelhouder is. (MvL)

Reageer op dit artikel