nieuws

M7 verhuurt bedrijfsruimten in Alphen aan den Rijn

Transacties

Vertegaal Machinebouw huurt bedrijfsruimte van 1.768 m2 in het complex Rijnpoort aan de Energieweg 37-67 in Alphen aan den Rijn. Verhuurder is Mbay Netherlands, een fonds van M7 Real Estate Netherlands.

Het pand is opgedeeld in 435 m2 kantoorruimte en 1.333 m2 bedrijfsruimte in een aantal aaneengeschakelde hallen. Vertegaal levert oplossingen voor transport-, beweging- en verplaatsingstechniek.

Groothandel in bouwmaterialen Miasin huurt aan de Energieweg 49 circa 590 m2 bedrijfsruimte en is een groothandel in bouwmaterialen.

Het complex Rijnpoort werd in november 2013 door Mbay, een joint venture van Bayside Capital en M7 Real Estate, gekocht met circa 56 procent leegstand, 9 van de 16 units stonden leeg. Na een grootschalig extern onderhoud en het vervangen van de gevel kreeg het complex weer een frisse uitstraling. Hierdoor konden bestaande contracten worden verlengd en nieuwe huurders gevonden. De leegstand bedraagt nu 6 procent, ofwel 1 unit van circa 590 m2.

Deze transactie is mede tot stand gekomen door Giedo Steenbergen van Basis Bedrijfshuisvesting. Het makelaarsteam bestaat verder nog uit Goedhart Bedrijfsmakelaars en Taxateurs.

Reageer op dit artikel