nieuws

Loyens & Loeff naar nieuwbouwkantoor Zuidas

Transacties

De Amsterdamse vestiging van advocatenkantoor Loyens & Loeff verhuist in 2020 naar een nog te bouwen kantoor aan de Zuidas in Amsterdam. De ontwikkelaar is Sax Vastgoed VOF, een samenwerkingsverband tussen Maarsen Groep en Beheer Brouwershoff.

Dat zegt Loyens & Loeff tegen Vastgoedmarkt. Het nieuwe pand komt naast het in aanbouw zijnde Noma House te staan. Loyens & Loeff gaat in het nieuwe kantoor 15.500 m2 huren op een totaal van 35.000 m2. Loyens & Loeff is nu gevestigd aan Fred Roeskestraat 100. De ict-afdeling van het advocatenkantoor huurt sinds begin dit jaar overigens 863 m2 kantoorruimte in Zuidas-kantoor Zuiderhof II van Patrizia.

Maarsen Groep en Beheer Brouwershoff zijn als ontwikkelcombinatie al actief op de Zuidas. Zo ontwikkelen ze het Noma House en appartementencomplex Gershwin Brothers met 159 vrijesector huurappartementen aan de Boelelaan.

Reageer op dit artikel