nieuws

Huawei huurt 5.875 m2 in Amsterdam ZO

Transacties

Huawei heeft een nieuwe huurovereenkomst ondertekend met Savills Fund Management. Het gaat om 5.875 m2 in kantoorgebouw Minerva in Amsterdam Zuidoost .

Huawei huurt 5.875 m2 in Amsterdam ZO

De kantoorgebouwen Minerva en Mercurius (11.179 m²) liggen in het midden van kantorenpark Plaza ArenA in het centrumgebied van Amsterdam Zuidoost. Met de komst van Huawei en de recente transactie met Stryker zal verhuurder een investering doen in de entree van Minerva. Tevens zal het restaurant een upgrade krijgen en verplaatst worden naar het Mercurius-gebouw.

Nieuwe huurder Huawei is een wereldwijde aanbieder van ICT-oplossingen. Huawei heeft meer dan 170.000 medewerkers en is actief in meer dan 170 landen en regio’s, en bedient daarmee meer dan een derde van de wereldbevolking.

Bij deze transactie is verhuurder Savills Fund Management geadviseerd door Savills. Huawei werd geadviseerd door CBRE.

Reageer op dit artikel