nieuws

Finse ambassade naar Haags centrum

Transacties

De ambassade van Finland heeft een nieuwe huurovereenkomst afgesloten in kantoorgebouw Sirius aan de Fluwelen Burgwal in Den Haag. Sirius is onderdeel van de MAB-ontwikkeling De Resident.

De ambassade huurt  656 m2 kantoorruimte op de 5e verdieping van het kantoor aan Fluwelen Burgwal 58. De taak van de Finse ambassade is om de goede betrekkingen tussen Finland en Nederland te onderhouden en te ontwikkelen. Daarnaast vertegenwoordigt de ambassade Finland bij de internationale organisaties in Den Haag.

Kantoorgebouw Sirius maakt deel uit van de Resident en vormt samen met de Muzentoren en Orion een belangrijke entree naar het Muzenplein, het hart van het gebied. Het object is een modern kantoorgebouw van zeven bouwlagen in het centrum van Den Haag nabij het NS-station Den Haag CS.

Na de door verhuurder onlangs uitgevoerde renovatiewerkzaamheden hebben naast de ambassade Emma Communicatie en A&O Fonds Gemeenten een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van kantoorruimte. Er is nog 1.974 m2 beschikbaar voor verhuur. JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens verhuurder, Castor (Sirius). Frisia Makelaars, partner in Dynamis, adviseerde de huurder, Republiek Finland. De verhuur van resterende leegstand is in handen van JLL en COG Makelaars.

Reageer op dit artikel