nieuws

Bike Group breidt fors uit in Amsterdam

Transacties

DHG en International Bike Group (IBG) hebben overeenstemming bereikt om de bestaande huurovereenkomst aan de Gyroscoopweg in Amsterdam uit te breiden met 3.000 m2 bedrijfsruimte en 284 m2 kantoorruimte. Ook horecagroothandel Meledi breidt uit op hetzelfde adres.

Bike Group breidt fors uit in Amsterdam

Dat meldt DHG. Bovendien wordt de gehele huurovereenkomst met IBG vroegtijdig verlengd met vijf jaar. Met deze uitbreiding huurt IBG in totaal 8.212 m2 vvo aan Gyroscoopweg 6. Het gaat om 6.995 m2 vvo bedrijfsruimte en 1.217 m2 vvo kantoorruimte.

De International Bike Group is een detailhandelsgroep gespecialiseerd in fietsen. Met de verhuur aan IBG is er nog 5.500 m2 bedrijfsruimte beschikbaar in het Amsterdamse complex. IBG werd voor bij deze transactie geadviseerd door Savills.

Daarnaast hebben DHG en Meledi overeenstemming bereikt over de huur per 1 oktober van 1.074 m2 vvo additionele bedrijfsruimte ook aan de Gyroscoopweg 6. Met deze uitbreiding huurt Meledi er per 1 oktober in totaal 3.089 m2 vvo bedrijfsruimte. In aanvulling op de uitbreiding zijn DHG en de horecagroothandel tevens een nieuwe 10-jarige huurperiode overeengekomen.

Reageer op dit artikel