nieuws

Topshelf op V&D-locatie Hoofddorp

Transacties

Topshelf opent in het laatste kwartaal van 2017 een nieuw warenhuis in Hoofddorp. Onlangs heeft Topshelf met Wereldhave overeenstemming bereikt over de huur van de voormalige V&D-locatie. Het bestaande pand wordt gesloopt en maakt plaats voor nieuwbouw.

De nieuwbouw krijgt een oppervlakte van 10.000 m2, verdeeld over vier bouwlagen. De plannen van Wereldhave voorzien voorts in de bouw van ongeveer 50 appartementen in een bovengelegen woontoren. 

In Arnhem opende Topshelf in mei 2016 een warenhuis (8.435 m2). Er volgen later dit jaar nog openingen van vestigingen in Nijmegen (10.800 m2) en Groningen (7.579 m2). In al deze gevallen gaat het om voormalige panden van V&D. Topshelf wil in de periode najaar 2016 tot en met voorjaar 2017 nog minimaal vier andere warenhuizen openen en heeft de ambitie om binnen twee jaar te komen tot een landelijke dekking met minimaal twaalf vestigingen.

RPM bracht namens Topshelf de transactie met Wereldhave tot stand en begeleidt Topshelf ook bij de verdere expansie. Wereldhave heeft Top Vastgoed in combinatie met FiMek estate geselecteerd voor de ontwikkeling van het Topshelf-warenhuis.

Reageer op dit artikel