nieuws

Nippon Express huurt in Voorschoten

Transacties

Het voormalige distributiecentrum van Mexx aan Industrieweg 15 in Voorschoten is gehuurd door logistiek dienstverlener Nippon Express.

Nippon Express heeft zijn Europese hoofdkantoor op Schiphol-Rijk. Daarnaast is hier een dc van ongeveer 4.000 m2. Van hieruit worden producten gedistribueerd in Europa voor onder meer een Japanse fabrikant. Die is zo snel gegroeid dat elders ruimte gevonden moest worden. Voor Voorschoten werd gekozen aangezien dat halverwege de Maasvlakte l;igt, waar de goederen aankomen per schip, en het hoofdkantoor op Schiphol-Rijk. Het bedrijfsterrein is 6,45 hectare groot, het dc en de kantoorruimte 33.000 m2.

Namens eigenaar Stichting Bewaarder Distrifonds Ii kwam de transactie tot stand door Profound Asset Management. DTZ Zadelhoff heeft, in collegiale samenwerking met JLL, Profound Asset Management geadviseerd.

 

Reageer op dit artikel