nieuws

Huurverlenging Fetim voor dc Amsterdam

Transacties

Delin Capital Asset Management meldt een huurverlenging van een van zijn grootste huurders, Fetim Group, voor een dc van 40.000 m2 aan Beiraweg 2-8 in de Amsterdamse haven.

Het logistieke bedrijfsgebouw maakt onderdeel uit van het door DCAM in 2014 verworven logistieke park, ontwikkeld door DHG. De huidige portefeuille van DCAM bestaat uit 550.000 m2 logistieke bedrijfsruimte met een geschatte waarde van ruim 500 miljoen euro. DCAM richt zich de komende jaren op verdubbeling van zijn assets under management door zowel attractieve beleggingen te verwerven als door eigen ontwikkelingen op de logistieke hotspots van Europa. Fetim Group is een internationale handelsonderneming, onder meer actief in bouwproducten. 

Appelhoven Vastgoedadviseurs begeleidde Fetim Group bij deze transactie. DCAM werd geadviseerd door Industrial real estate partners.

 

Reageer op dit artikel