nieuws

H&M-formule Monki huurt 625 m2 in Eindhoven

Transacties

In het najaar opent H&M Group de deuren van een nieuwe Monki-winkel aan de Rechtestraat 53-53a in het centrum van Eindhoven.

Dat bericht vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff op de eigen website. De voormalige winkel van Jaspers Mode is door een particuliere verhuurder vergroot en grondig verbouwd om het gebouw in oude luister te herstellen. H&M Group huurt het volledige object van 625 m2 winkeloppervlakte, verdeeld over meerdere lagen. In de omgeving zijn landelijke filiaalbedrijven te vinden als Hema, Mango en Scotch & Soda.

Monki, onderdeel van de H&M Group, is een formule in mode en accessoires en richt zich vooral op jonge vrouwen. Het merk is wereldwijd in dertien landen vertegenwoordigd. H&M Group werd bij deze transactie geadviseerd door Inter Vastgoed Nederland. DTZ Zadelhoff had de winkelruimte collegiaal in opdracht met RSP makelaars. De verhuurtransactie kwam tot stand door DTZ Zadelhoff.

 

Reageer op dit artikel