nieuws

Ford huurt in The Garden, Amstelveen

Transacties

Ford Nederland en verhuurder QP Amstelveen zijn een langjarig huurcontract overeengekomen voor 2.140 m2 kantoor- en 125 m2 archiefruimte in The Garden in Amstelveen.

Ford huurt ook 22 parkeerplaatsen in de garage onder het complex. De huurder neemt zijn intrek in Oak building, het grootste gebouw van The Garden met een vloer-oppervlak van 6.663 m2. In The Garden is nog 6.700 m² voor de verhuur beschikbaar.

The Garden – een kantorencomplex dat bestaat uit vier gebouwen – ligt aan Stroombaan 10-16 in Amstelveen. Elk kantoorgebouw heeft een eigen entree, toegankelijk via de gemeenschappelijke, groene binnentuin. Andere huurders in het complex zijn onder andere Nestlé, MCLS Europe, Daum Games en Grenke Finance. 

Cushman & Wakefield trad op als adviseur van Ford Nederland. De verhuurder werd tijdens deze transactie geadviseerd door CBRE en DTZ Zadelhoff. 

Reageer op dit artikel