nieuws

CSU huurt bijna 3.600 m2 in TBI-pand Barendrecht

Transacties

CSU Cleaning Services en TBI Bedrijfspanden hebben een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor het bedrijfscomplex aan Zweth 2 te Barendrecht.

Het complex omvat 2.891 m2 kantoorruimte, 688 m2 bedrijfsruimte en zeventig parkeerplaatsen. Eigenaar TBI is een groep van dochterondernemingen op het gebied van techniek, bouw en infrastructuur. Het bedrijfscomplex aan de Zweth 2 was jarenlang in gebruikt bij J.P. van Eesteren, dochteronderneming van TBI Holdings.

Door de verhuizing van J.P. van Eesteren in oktober 2015 naar Gouda is het bedrijfscomplex aan Zweth 2 vrijgekomen voor CSU Cleaning Services en Tzorg. CSU is een schoonmaakbedrijf. CSU zal tezamen met Tzorg medio dit jaar verhuizen van haar huidige locatie aan Berkenwoudestraat 7 in Rotterdam naar Zweth 2 in Barendrecht. TBI Bedrijfspanden werd bij deze transactie begeleid door CBRE.

 

Reageer op dit artikel