nieuws

Chalet Group verhuurt 2.000 m2 kantoorruimte

Transacties

Chalet Group heeft sinds de lancering van het concept U-building, begin 2016, in haar gebouw aan de Zonnebaan 9-21 in Utrecht vijf langjarige overeenkomsten gesloten van in totaal ruim 2.000 m2. De partijen zijn respectievelijk Conquaestor, Novi Hogeschool, Provide Group, Tulp Hypotheken en WCC (uitbreiding).

Met de komst van deze nieuwe huurders is er nog 900 m2 van de8.000 m2 beschikbaar in U-Building. Overige huurders zijn onder andere Danone, Buckaroo, Farnell en Business base.
De belangen van Chalet Group werden behartigd door Ans de Wijn bedrijfshuisvesting in collegiale samenwerking met DTZ. Het concept U-building is mede ontwikkeld door Realmark. Synderella Real Estate Facilities is de operator voor U-Building.

Reageer op dit artikel