nieuws

CGI verhuist van Heerlen naar Maastricht

Transacties

CGI Nederland verhuist per 1 augustus de huidige locatie in Heerlen naar de tweede verdieping van bouwdeel B van het prominente kantoorgebouw De Colonel in Maastricht.

Boek & Offermans Makelaars heeft namens haar opdrachtgever, Basisfonds Stationslocaties, de verhuur tot stand gebracht van de 770 m² kantoorruimte. 

CGI, opgericht in 1976, is een van de grootste dienstverleners ter wereld op het gebied van informatietechnologie en bedrijfsprocessen. Het bedrijf heeft op dit moment zes vestigingen in Nederland: Rotterdam, Hoofddorp, Groningen, Arnhem, Eindhoven en Heerlen.

De Colonel is één van de meeste prominente en hoogwaardige kantoorgebouwen in Maastricht. Het gebouw ligt direct naast het NS station Maastricht en huisvest ondermeer Q-Park, EY, Arcadis, Arlanxeo en Regus. De Colonel beschikt over energielabel A en biedt vele voorzieningen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij, Basisfonds Stationslocaties. RealXL Vastgoedspecialisten voert de regie over de verhuur. Re-creations EU, trad op namens de huurder.

Reageer op dit artikel