nieuws

BNP Paribas huurt aan Weesperstraat Amsterdam

Transacties

BNP Paribas, het bankonderdeel binnen de groep van BNP Paribas, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor 1.570 m2 kantoorruimte en vier parkeerplaatsen in Office105 aan Weesperstraat 105 in Amsterdam.

Office105 is onlangs grootschalig gerenoveerd door de verhuurder. Binnen enkele maanden zal BNP Paribas een gedeelte van haar support fuctions vanaf de Herengracht in Amsterdam naar deze nieuw locatie verhuizen. BNP Paribas Real Estate vertegenwoordigde BNP Paribas bij haar zoektocht naar een extra huisvestingslocatie en bij het tot stand komen van de huurovereenkomst. De belangen van verhuurder AIK werden behartigd door van Dijk & Ten Cate in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield.

Reageer op dit artikel