nieuws

Zorgcentrum in winkelcentrum Terwijde Utrecht

Transacties

Na de zomervakantie opent het Centrum voor Zwangerschap & Geboorte zijn deuren in winkelcentrum Terwijde in Leidsche Rijn Utrecht. Het winkelcentrum van 12.475 m2 is eigendom van ASR Vastgoed Vermogensbeheer.

De vermogensbeheertak van ASR sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarige huurovereenkomst voor 188 m2 met het centrum. ASR ziet dat door toevoeging van zorgfuncties, naast landelijke trekkers en zelfstandig ondernemers, wijkwinkelcentra meer en meer een ontmoetingsplek vormen.

De combinatie van laagdrempelige zorg met winkelopeningstijden in combinatie met een goede omgeving voor de dagelijkse boodschappen versterkt het winkelgebied, aldus de eigenaar. ASR Vastgoed Vermogensbeheer werd bij deze deal geadviseerd door Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting uit Utrecht. 

Reageer op dit artikel