nieuws

UTC-bedrijven huren 6.500 m2 in Badhoevedorp

Transacties

Chubb Fire & Security en Otis hebben 4.000 m2 bedrijfsruimte en 2.500 m2 kantoorruimte gehuurd in het gebouw aan Schipholweg 343 op bedrijventerrein De Schuilhoeve in Badhoevedorp.

Beide bedrijven zijn dochterondernemingen van het Amerikaanse, beursgenoteerde en wereldwijd opererende bedrijf United Technologies Company (UTC). Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens een van haar klanten de huurovereenkomst gesloten. Voordat UTC zijn intrek neemt zal het gebouw gemoderniseerd worden.

De verhuur van het gebouw was in handen van DTZ Zadelhoff en Schenk Makelaars. UTC werd bij deze transactie geadviseerd door JLL en Nauta Dutilh. Syntrus Achmea Real Estate & Finance werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel