nieuws

Tele2 in Prosport-winkel Lijnbaan

Transacties

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft een voormalige Prosport-winkel aan de Lijnbaan in Rotterdam verhuurd aan Tele2.

Daarmee verhuurt de vermogensbeheerder opnieuw een winkelpand dat eerder in gebruik was bij de gefailleerde Macintosh Groep, waar Pro deel van uitmaakte. Tele2 heeft in Rotterdam op de Lijnbaan 88 de voormalige Pro Sport winkel gehuurd tegen een marktconforme huurprijs met een verhuurbare oppervlakte van 108 m2 bvo kelder, 130 m2 bvo begane grond en 130 m2 bvo op eerste verdieping.

Tele2 werd bijgestaan door ReVeste. Engelvast adviseerde, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield, verhuurder Syntrus Achmea Real Estate & Finance namens een van haar klanten bij de totstandkoming van de huurovereenkomst.

Reageer op dit artikel