nieuws

Techniplan verlengt huur in Eurogate

Transacties

Techniplan Adviseurs en APF International hebben de huurovereenkomst voor kantoorruimte in gebouw Eurogate I te Rotterdam verlengd.

Het Rotterdamse ingenieursbureau beschikt daarmee de komende 11 jaar over 978 m2 kantoorruimte op de vijfde verdieping van het gebouw aan de Watermanweg 90-106 te Rotterdam. Ook blijft Techniplan gebruikmaken van de 32 parkeerplaatsen op het terrein.

Gebouw Eurogate I ligt naast winkelcentrum Alexandrium en station Rotterdam Alexander. In het gebouw zijn naast Techniplan onder meer Procter & Gamble en Connected World Services gevestigd. De entree van het gebouw wordt momenteel gerenoveerd.

CBRE adviseerde Techniplan Adviseurs, een onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau op het gebied van installaties, energie en milieu.

Reageer op dit artikel