nieuws

SPIE huurt kantoor- en bedrijfsgebouw in Amsterdam

Transacties

SPIE huurt sinds 1 juni 2016 kantoor- en bedrijfsruimte aan Vaalmuiden 1-5 op bedrijventerrein Sloterdijk in Amsterdam. De organisatie sloot een vijfjarige huurovereenkomst met Green Properties en neemt daarmee het gebouw over van Ballast Nedam.

SPIE huurt kantoor- en bedrijfsgebouw in Amsterdam

Het gebouw uit 2008 bestaat uit 1.200 m2 kantoorruimte, 900 m2 bedrijfsruimte en 32 parkeerplaatsen. Deze indeling maakt het object aantrekkelijk voor bedrijven in de technieksector. Ook ligt het gebouw gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A5/A4 en A5/A10.

SPIE is Europees marktleider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie. Het bedrijf  heeft al een vestiging in Schiedam die het havengebied Rotterdam bedient. Met de Amsterdamse vestiging krijgt de organisatie een uitvalsbasis voor het westelijk havengebied. De rest van Amsterdam en andere delen van de Randstad zijn uitstekend bereikbaar en voor internationale klanten is Amsterdam een aantrekkelijke vestigingsplaats. Het gebouw is zichtbaar vanaf de A5, heeft een representatief materiaal- en kleurgebruik en biedt goede mogelijkheden om het een eigen uitstraling te geven.

Green bracht SPIE Nederland in contact met Ballast Nedam en begeleidde de onderlinge afspraken. SPIE Nederland werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel