nieuws

Pon opent pop-up experience store in Utrecht

Transacties

Pon, bekend van A-merken in automobielwereld, heeft op 23 juni een pop-up experience store van 80 m2 geopend in winkelcentrum De Planeet, dat ligt in de Lange Viestraat schuin tegenover de Bijenkorf in Utrecht.

Pon wil het winkelend publiek op een vernieuwende en interactieve manier in aanraking laten komen met haar verschillende merken. De Planeet is sinds 2012 in bezit van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, waarbij Ivy Group de herontwikkeling van het gebouw in handen heeft.

De Pon pop-up store zal bezoekers een belevingsgevoel van lifestyle geven met de diverse merken, zoals de Audi Q2, Seat Ateca, Volkswagen, de nieuwe E-bike van Gazelle en de nieuwe tijdritfiets van Cervélo. Elke maand staat een ander merk of thema in de spotlight. Deze week start automerk Škoda samen met fietsenmerk Cervélo met diverse activiteiten omtrent de ‘Tour de France’.

The Brand Store heeft namens de verhuurder deze transactie met Pon begeleid.

Reageer op dit artikel