nieuws

Places to work breidt kantoorhuur Almere uit

Transacties

Places to work heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor 3.000 m2 kantoorruimte en 41 parkeerplaatsen aan Wisselweg 33 in Almere.

Het kantoor is eigendom van Spes Bona. In 2013 nam Places to work als eerste huurder intrek in kantoorgebouw Le Branchement aan de Wisselweg na een intensieve en duurzame renovatie van het kantoorgebouw. Na de renovatie van het kantoorgebouw is 80 procent van Le Branchement verhuurd. De nieuwe huurovereenkomst voor Places to work bestaat uit een verlenging van de reeds gehuurde meters en een uitbreiding van het gehuurde.

Places to work biedt flexibele kantoorruimte aan (startende) ondernemers. Behalve kantoren, flexibele werkplekken en vergaderruimtes kunnen huurders gebruik maken van faciliteiten en begeleiding op maat. In samenwerking met Ten Holter Realty Partners vertegenwoordigde BNP Paribas Real Estate verhuurder Spes Bona bij het tot stand komen van de overeenkomst. BNP Paribas Real Estate voert het asset management van de kantorenportefeuille van Spes Bona.

 

Reageer op dit artikel