nieuws

Op Park Schiphol-Rijk 1.300 m2 kantoorruimte verhuurd

Transacties

Op Park Schiphol-Rijk zijn vier huurtransacties van in totaal 1.300 m2 kantoorruimte afgerond in de multi-tenant gebouwen Euro Offices en Parc Centre.

Euro Offices aan Beechavenue 121-139 is eigendom van Vof Forward Erenha. Parc Centre aan Boeingavenue 8 is eigendom van Stichting Vastgoedmaatschap Schiphol-Rijk, een van de Vastgoedmaatschappen van Staalbankiers. Het gaat in totaal om 1.300 m2 kantoorruimte.

In gebouw Euro Offices huurt LR Systems uit Den Haag 450 m2 kantoorruimte en in gebouw Parc Centre huren Engage Software, Areal Services en Actis Business Partners respectievelijk 320 m2, 235 m2 en 300 m2 kantoorruimte. Zowel Areal als Actis waren reeds in het gebied gevestigd. Engage verhuisde vanuit Hoofddorp naar Park Schiphol-Rijk.

Gebouw Euro Offices is hiermee op enkele kleine units na nagenoeg volledig verhuurd aan in totaal zeventien huurders, waaronder BT Makelaars. In gebouw Parc Centre is na een periode van leegstand nu zo’n 70 procent van de totale oppervlakte verhuurd. Beschikbaar zijn nog een gehele verdieping van 975 m2 en enkele kleine units.

Beide gebouwen zijn in verhuur bij BT Makelaars en deze bracht de transacties tot stand. Parc Centre is een collegiale opdracht met DTZ en Engage werd bijgestaan door SMC Consultants.

Reageer op dit artikel