nieuws

Nikkie breidt winkelbestand uit naar Breda

Transacties

Modelabel Nikkie opent binnenkort aan Ridderstraat 10 in Breda, meldt verhuurder Bouwinvest.

Het Bouwinvest Retail Fund heeft met Nikkie een langjarige huurovereenkomst getekend voor 200 m2 winkelruimte op de begane grond. De Ridderstraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van nationale en internationale retailers in het midden- en hoge segment.

Nikkie heeft verkooppunten in vijftien landen. Nikkie Brand Stores zijn te vinden in Amsterdam (Cornelis Schuyt), Amsterdam (PC Hooftstraat), Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Groningen, Den Bosch, Breda en Antwerpen. Verder heeft Nikkie eigen winkels in Bijenkorf-warenhuizen en heeft het merk winkels in de meest toonaangevende Europese en Aziatische warenhuizen waaronder Selfridges en Galeries Lafayette.

Bouwinvest werd geadviseerd door Colliers Property Management Retail. CBRE bracht als exclusieve adviseur van Nikkie de transactie tot stand.

Reageer op dit artikel