nieuws

Nieuwe winkels ANWB Gouda en Arnhem

Transacties

ANWB heeft twee winkels geopend in Gouda en Arnhem. De ANWB-winkels hebben een totale oppervlakte van bijna 700 m2.

Dat meldt vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff. In Gouda gaat het om een winkelverplaatsing. ANWB is medio juni verhuisd van een locatie aan het Stationsplein naar Kleiweg 105-107 in Gouda. In Arnhem heeft de ANWB een tweede vestiging geopend aan de Roggestraat 17.

De winkel in Gouda heeft een oppervlakte van 325 m2 op de begane grond en ligt op een A-locatie in het centrum van Gouda. In Arnhem betreft het een tweede winkel. Naast de winkel in winkelcentrum Kronenburg kunnen bezoekers nu ook terecht bij de nieuwe winkel aan Roggestraat 17 in het centrum van Arnhem. Dit object bestaat uit 250 m2 winkelruimte op de begane grond en 120 m2 in de kelder.

Het assortiment van de ANWB-winkels bestaat uit kleding, schoenen, reisboeken en -artikelen en informatie over verzekeringen en wegenwacht. Met bijna negentig vestigingen heeft de organisatie een landelijke dekking. ANWB wordt bij zijn uitbreiding exclusief geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel