nieuws

Nieuwe huurcontracten EMMA en A&O

Transacties

EMMA en de Stichting Arbeidsmarkt en Opleidingsfonds Gemeenten (A&O) hebben een nieuwe huurovereenkomst afgesloten in kantoorgebouw Sirius aan Fluwelen Burgwal 58 te Den Haag.

EMMA is gevestigd aan Wijnhaven 88, dat eveneens onderdeel uitmaakt van kantoorgebouw Sirius.  Aan de zijde van het Wijnhavenkwartier is hiervoor een nieuwe ingang gecreëerd. EMMA huurt 913 m² op de begane grond en eerste verdieping.A&O huurt 344 m2 op de zesde verdieping. Totaal huren zij circa 1.257 m².

EMMA is een onderzoeks- en adviesbureau dat onderzoekt, adviseert, schrijft, filmt en traint. Hun expertise is organisatieontwikkeling en communicatie op het snijvlak van bestuur, beleid en publiek. A&O is in 1993 door de sociale partners in de gemeente sector opgericht. In opdracht van deze sociale partners ondersteunt het A&O fonds de sector op het gebied van arbeidsmarkt en HRM-beleid.

Sirius maakt onderdeel uit van de Resident en vormt samen met de Muzentoren en Orion een belangrijke entree naar het hart van het gebied, het Muzenplein. Het object is een modern kantoorgebouw bestaande uit  zeven  bouwlagen en is gelegen in het centrum van Den Haag, nabij Den Haag Centraal. Er is nog 2.630 m2 beschikbaar voor verhuur.

JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens verhuurder, Castor (Sirius).
Brix Makelaars adviseerde de huurder, EMMA. Frisia Makelaars, partner in Dynamis adviseerde de huurder, A&O.

De verhuur van resterende leegstand is in handen van JLL en COG Makelaars.

Reageer op dit artikel