nieuws

Nieuwe exploitant Finley ‘Het Witte Huis’

Transacties

Per begin juni 2016 heeft Rory Bertram, na 12,5 jaar, de exploitatie van horecacomplex Finley Het Witte Huis in Loosdrecht overgedragen aan Tim Emmelot. De nieuwe exploitant heeft met de eigenaar, een particulier belegger, een huurcontract afgesloten voor vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van nog eens vijf jaar.

Nieuwe exploitant Finley ‘Het Witte Huis’

Emmelot is onder andere bekend van horecabedrijf Ottenhome in Kortenhoef.

Finley ‘Het Witte Huis’ zal na de overname volledig zelfstandig worden voortgezet. Dit betekent voor Finley geen directe veranderingen. Het huidige concept zal blijven bestaan met het vaste team van medewerkers en leveranciers.

Het complex  ligt aan de Loosdrechtse Plassen en bestaat onder andere uit een hoofdgebouw met twee zalen, diverse vergaderruimten en terrassen, parkeerterrein en een eigen (jacht)haven.

De transactie werd begeleid door Adhoc horecamakelaars.

 

 

Reageer op dit artikel