nieuws

IT-Ernity concentreert zich in Adriaan Volkerhuis

Transacties

De IT-Ernity Groep concentreert een deel van zijn activiteiten op de vijftiende verdieping van het ’Adriaan Volkerhuis’ aan Oostmaaslaan 59-71 in Rotterdam. Het bedrijf brengt zijn vestigingen aan het Schieblok in Rotterdam, Nieuwland Park in Papendrecht en de Hogehilweg in Amsterdam samen op de nieuwe locatie. In totaal huurt IT-Ernity Groep er 1.100 m2 kantoorruimte.

Kantoorgebouw Adriaan Volkerhuis is ontworpen door architectenbureau Maaskant en opgeleverd in 1973. Het object ligt aan de Maas en werd gebouwd in opdracht van Koninklijke Volker Stevin. Het dankt zijn naam aan de grondlegger Adriaan Volker. Het gebouw heeft een oppervlakte van circa 26.000 m2. De afgelopen jaren werd het gebouw gerenoveerd en voorzien van een horecafaciliteit op de begane grond.

IT-Ernity is de holding van bekende en succesvolle merken, die IT-diensten verlenen van de consumentenmarkt tot managed services voor overheden en corporates. De IT-Ernity-bedrijven bieden technologie voor infrastructuur, networking, cloud solutions en hosting.

DTZ Zadelhoff realiseerde deze transactie namens de verhuurder. Colliers International en JLL zijn namens de verhuurder belast met de verhuur.

Reageer op dit artikel