nieuws

Hoornbeek College naar Atrium Gouda

Transacties

Het Hoornbeeck College huurt per 1 juni 2016 voor een langjarige periode ruim 2.000 m2 kantoorruimte in het voormalige kantoor van LeasePlan in Gouda.

Nadat het Atrium, door het vertrek van huurder LeasePlan, eind 2015 vrijwel geheel leeg kwam te staan, heeft Nexus Real Estate het beheer namens de eigenaar, een buitenlandse investeringsmaatschappij, overgenomen. Begin 2016 zijn de eerste gesprekken gestart met het Hoornbeeck College, die hebben geresulteerd in een nieuwe huurovereenkomst voor een groot gedeelte van het gebouw. Het Hoornbeeck College is een onderwijsinstelling voor het middelbaar beroepsonderwijs en heeft vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Goes, Gouda, Kampen en Rotterdam. Het Hoornbeeck College anticipeert met deze uitbreiding in Gouda op een verdere groei van de organisatie. Met name de hoogwaardige uitstraling, de ligging op loopafstand van het Centraal Station van Gouda alsmede de uitbreidingsmogelijkheden in het gebouw waren redenen voor het Hoornbeeck College om te kiezen voor het Atrium. Het Atrium maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds eind 2015 beheerd wordt door Nexus Real Estate.  Nexus Real Estate heeft deze transactie gerealiseerd namens de eigenaar van het gehuurde. Nexus werd geadviseerd door Abram Bedrijfsmakelaars.

Reageer op dit artikel