nieuws

Hoofdkantoor Riwal naar nieuwe locatie Dordrecht

Transacties

Riwal Holding Group verhuist zijn internationaal hoofdkantoor naar een nieuwe locatie in Dordrecht. Daartoe heeft het bedrijf een huurovereenkomst gesloten voor 1.200 m2 kantoorruimte in een kantoorgebouw aan Wilgenbos 2 gehuurd.

Riwal, een specialist in veilig en efficiënt werken op hoogte, is volgens zijn website vooralsnog gevestigd op de Laan van Londen in Dordrecht. Op de nieuwe locatie aan Wilgenbos huurt het bedrijf ook 22 parkeerplaatsen in de onder het gebouw gelegen parkeergarage. De transactie was mogelijk nadat huurder Sime Darby de door hen gehuurde ruimte in 2015 voortijdig verliet om dichter bij de productielocatie in Zwijndrecht te zitten.

De verhuurder van het kantoorgebouw is Enomics Real Estate, een vastgoedbelegger met een gemengde portefeuille in de regio Zuid Holland Zuid met zijn oorsprong in Gorinchem. Kantoorgebouw Wilgenbos 2 is gerealiseerd in 2003 als eerste fase van een gebiedsontwikkeling, waarbij de voormalige terreinen van transportonderneming Van der Wees in Dordrecht zijn getransformeerd.  

Naast een landelijke dekking in Nederland heeft Riwal ook internationale vestigingen in Europa en daarbuiten. Met de verhuur aan Riwal is ruim 80 procent van het totale complex verhuurd en resteert voor verhuur nog 1.000 m2 kantoorruimte. De Mik Bedrijfshuisvesting trad in deze transactie op namens huurder Riwal.

 

Reageer op dit artikel