nieuws

Baker Tilly Berk huurt extra meters

Transacties

Savills Fund Management en Baker Tilly Berk hebben hun bestaande huurovereenkomst in kantoorgebouw Blauwvingerveste te Zwolle uitgebreid.

Het betreft de verhuur van 380 m2 kantoorruimte en tien parkeerplaatsen in gebouw Blauwvingerveste aan de Burgemeester Roelenweg in Zwolle. Baker Tilly Berk huurde reeds 1.120 m2, waarmee de totale huurovereenkomst nu 1.500 m2 omvat. Baker Tilly Berk  is een landelijke accountancy en belastingadviesorganisatie met 17 vestigingen.

Huurder Sacon verlengde zijn bestaande huurovereenkomst met Savills Fund Management. De huurovereenkomst omvat 310 m2 kantoorruimte en drie parkeerplaatsen. Sacon is een ontwerpbureau voor architectuur, stedenbouw en landschap/woonomgeving.Na deze transactie is er nog circa 3.000 m2 beschikbaar voor de verhuur.

Savills adviseerde verhuurder Savills Fund Management.

Reageer op dit artikel